ÚT BUDAPESTRE...

CfaN  TŰZ konferencia és evangélizáció

2018. augusztus 24-26.

Ami eddig történt:


I. CfaN látásmegosztó alkalom - Budapest

2016. június 7.

Örömmel jelentjük be, hogy június 7-én, vagyis a mai napon Budapestre látogat Bret Sipek, Bonnke szervezetének, a Christ for all Nations-nek a nemzetközi kampányigazgatója, aki egyházvezetők és budapesti pásztorok előtt osztja meg a misszió látását és terveit. Kérlek benneteket, hogy vigyük együtt az Úr elé ezt a fontos alkalmat! Imádkozzunk azért, hogy az Úr ezen a találkozón keresztül is munkálja ki Ő örökkévaló terveit, amit Magyarország felől elgondolt! És tudjuk, hogy Isten JÓT, ÁLDÁST GONDOLT FELŐLÜNK! Köszönjük, hogy imádkoztok értünk!


hu.cfan.org

Két újabb mérföldkő került lehelyezésre, amikor 2017. februárjában elkészítettük a CfaN YouTube csatornáját, majd március elején elindítottuk a CfaN magyar weboldalát.


II. CfaN előkészítő alkalom - Budapest

2017. február 1.

Február 1-jén, szerdán egy pásztori találkozót tartottunk Budapesten, az Élő Ige gyülekezetben, amelynek témája a leendő CfaN konferencia és evangélizáció előkészítése volt. Az ónos eső és a vörös riasztás ellenére majdnem minden meghívott eljött, és egy nagyon jó hangulatú alkalom keretében tudtunk munkamegbeszélést folytatni. Az alkalmat Bret Sipek, a CfaN kampányigazgatója vezette. Nagy kiváltság volt Istennek ezekkel a frontvonalban harcoló tábornokaival együtt lenni!

III. CfaN előkészítő és látásmegosztó alkalom

2017. május 4.


Bret Sipek, a CfaN nemzetközi kampányigazgatója

CFAN EVANGÉLIZÁCIÓ MAGYARORSZÁGON!

És akkor jöjjön a várva várt bejelentés! Május 4-én este Bret Sipek, a Christ for all Nations nemzetközi kampányigazgatója a pestszentlőrinci Agapé gyülekezetben tartott nyilvános bemutatkozó alkalmunkon bejelentette, hogy jövő nyáron, 2018. augusztus 24. és 26. között Daniel Kolenda Budapestre látogat! Vele együtt érkezik Todd White és még más meghívottak.

Kérünk benneteket, hogy imádkozzatok ezért az evangélizációért, és higgyünk közösen abban, hogy amiket Isten Afrikában és a világ más részein cselekszik, azt itt nálunk, Magyarországon is meg tudja és meg is akarja cselekedni! Különösen kérjük az Urat a gyülekezeteink közötti egységért, és hogy minél több közösség csatlakozzon az evangelizációhoz, és részesüljön annak áldásaiból!IV. CfaN előkészítő és látásmegosztó alkalom

2017. szeptember 18.

Szeptember 18-án, hétfőn délelőtt 10 órától került sor a Krisztus Szeretete Egyház XX. kerületi imatermében, ahova sok meghívott pásztor eljött, hogy áttekintsük, hol tartanak a Tűz konferenciával kapcsolatos előkészületek, és meghatározzuk a hátralevő 11 hónap teendőit. A rendkívül baráti találkozó során megállapodtunk abban, hogy további egyházakat és gyülekezeteket keresünk meg, hogy tájékoztassuk őket a konferencia tényéről, valamint meghívjuk az együttműködésbe, akik erre készek. A következő pásztori találkozónkra október 30-án kerül sor; a házigazda ezúttal a Szívbunker Gyülekezet lesz.

A megbeszélés előtti napon Bret Sipek a Krisztus Szeretete Egyház istentiszteletén hirdette Isten Igéjét, amelyet teljes egészében megtekinthettek az alábbi videón: 

Készült egy rövid promóciós videó is:


V. CfaN előkészítő

alkalom - Budapest

2017. október 30.

Október 30-án került sor az ötödik szervezési találkozónkra a budapesti Szívbunker Misszió és Gyülekezet termében. Előző nap Bret Sipek a gyülekezet istentiszteletén hirdette az Igét. A hétfői találkozónkon már konkrét döntéseket hoztunk. Megalapítottuk a szervezőbizottságot, amelynek társelnökei Perjesi István és Pintér Imre lettek. Konszenzus alakult ki arról, hogy a dicsőítésre kizárólag magyar dicsőítőcsapatokat kérünk fel, valamint továbbra is keressük a kapcsolatot a különböző felekezetekkel és egyházakkal az együttműködés reményében.