45 ÉV - 45 TÉNY

Reinhard Bonnke 1974 decemberében alapította meg evangelizációs szervezetét, amelynek a Christ for all Nations, magyarul a Krisztus Minden Nemzetért nevet adta. Idén ünnepeljük a CfaN fennállásának 45. évfordulóját, ezért úgy döntöttünk, hogy 45 napon keresztül 45 tényt osztunk meg  a CfaN történelméből, természetesen sok-sok kép felhasználásával. Reméljük, érdekesnek találjátok!


VAGYOK, AKI VAGYOK!

Ahogy belépünk az új évbe, 2021-be, nem akarok újévi fogadalmakról beszélni. Inkább Isten változhatatlan és örökké hűséges jelleméről szeretnék veletek néhány gondolatot megosztani. A Szentírásban sok mindent kijelent nekünk a természetéről a nevein keresztül. Ezek közül néhányra szeretném a figyelmeteket ráirányítani...

ELJÖTT A VÁLTOZÁS IDEJE

Megérkeztünk a Kétszeres Aratás Évtizedébe, és ma ennek a látásnak egy nagyon lényeges elemét szeretném megosztani veled. Az Úr világosan szólt hozzánk a szolgálatunk megsokszorozásának szükségességéről. Hogyan kezdjük el? Mi az első lépés? Több evangélista! 

ÚJ BIBLIATANULMÁNY!

Az elkövetkező két hónapban, ha az Úr engedi és élünk, naponta szeretnénk megosztani veletek Daniel Kolenda: Félelem elleni vakcina című 60 napos bibliatanulmányát azzal a hittel, hogy a ránk zúduló negatív hírekkel szemben hit-védettséget nyerjünk, és a nehéz napokból megerősödve, bizonyságokkal teljesen tudjunk kijönni!

ÚJ BIBLIATANULMÁNY!

Figyelmetekbe ajánljuk Daniel Kolenda: Sárkányok leölése című 5 napos bibliatanulmányát a bűn elleni harcról a bible.com olvasási tervei között: https://www.bible.com/hu/reading-plans/18978

Drága testvéreink Krisztusban!

A Bonnke család szomorú szívvel tudatja, hogy Reinhard Bonnke hazaköltözött az Úrhoz. Békében hunyt el, családja körében 2019. december 7-én.

Hatvan éven át hirdette Krisztus dicsőséges evangéliumát a nemzeteknek.

„Nagy és csodálatos mindaz, amit teszel, Mindenható Úr Isten! Igazság és igazságosság minden tetted alapja, Nemzetek Királya! Ki ne tisztelne téged, ki ne dicsérné neved? Mert egyedül te vagy SZENT! Minden nép hozzád fog jönni, hogy imádjon téged, mert világosan meglátják igazságos ítéleteidet.” Jelenések 15:3-4

Krisztusban:

Ani Bonnke és a család


DANIEL KOLENDA 2020-AS LÁTÁSA

A 2020-AS ÉV ELSŐ EVANGELIZÁCIÓJA

Warri, Nigéria, 2020. február 13-16.

A süket Mohamed megtérése

Mohamed Haruna egy muszlim családban született a nyugat-afrikai Ghánában. Gyermekkorában tanult a vallásról, de a szíve nyughatatlan volt. Úgy érezte, kell lennie valami többnek, valaminek, ami hiányzott az életéből. Isten megismerésére vágyva megpróbált átpártolni az iszlámtól a kereszténységre, de a Jézussal való személyes kapcsolat híján hamarosan visszatért az iszlám hitbe. Bár hitte, hogy Isten létezik, nem találta meg a módját, hogy igazán megismerje Őt.

Sam története - Fegyencből prédikátor

Jézus folyamatosan azon munkálkodik, hogy életeket változtasson meg. Az a pillanat, amikor valaki eldönti, hogy Őt követi, nemcsak régi életének végét jelenti, hanem egy egészen új életnek a kezdetét is. És amikor valaki valóban megtapasztalja ezt a csodálatos megújulást, nem tud ellenállni, hogy világgá ne kürtölje! 

Samuel Murrombe börtönben volt, amikor Jézus üdvözítette és fenekestül felforgatta az életét - és most ezreknek hirdeti az evangéliumot. 

Szeméttelepből szent föld

Ma képzeletben magammal szeretnélek vinni téged. Olyan helyre utazunk, amit a világ nemcsak elfelejtett, hanem el is utasított. El kell mondanom ennek a helynek a történetét, ami gyönyörűen bemutatja az evangélium megváltó erejét, és az Atya végtelenül nagy, végtelenül mély szeretetét felénk. 

A képre kattintva tovább olvashatod a történetet!

2019. szeptember 4-7. között Pensacolában rendezik a Gyújtsd meg újra tüzed! konferenciát, ahol Daniel Kolenda mellett jelen lesz John Arnott, Claudio Freidzon, Heidi Baker, Carlos Annacondia, John Kilpatrik, Rodney Howard-Brown, Todd White és sokan mások, akiket Magyarországon is ismerhettek.

A Szent Szellem ajándéka 


PÜNKÖSD NEM A MÚLT

Az ígéret, amit Jézus a tanítványoknak adott, ugyanaz az ígéret, amit ma mindnyájunknak ad. Pünkösd egy szünet nélküli, állandóan történő esemény.  

Személyes húsvéti üzenet Daniel Kolendától:

NE AZ ÉN AKARATOM LEGYEN MEG, HANEM A TIED!

Ahogy húsvétra készülünk, szeretném, ha gondolatban elkísérnél a Gecsemáné kertjébe. Közelítsük meg ezt a csodálatos helyet tisztelettel és áhítattal! 
LOMÉ, TOGO - 2019. március 29 - 31.

Nemrég fejeződött be evangélizációs kampányunk Togó fővárosában, Loméban. Nagyon különleges megtapasztalásaink voltak. A világnak azon részén vagyunk, ahonnan a vudu (woodoo) származik. Éppen ezért rengetegen gyakorolják a varázslást és az animizmust errefelé. 


CfaN PORTRÉK: PETER ÉS EVANGELINE VANDENBERG

Kérlek benneteket, hogy olvassátok el a vele készült interjúnkat, ismerjétek meg ezt a kedves házaspárt és Peter látását a szándék és látás kapcsolatáról. 

FŐUTAKON ÉS MELLÉKUTAKON

Már bizonyára tudatosult bennetek, hogy a szívünk a CfaN-nál egyetlen vággyal ég, ez pedig az, hogy lássuk a nagy missziós parancsot megvalósulni! Jézus azt mondta, menjünk, ezért mennünk kell, és ennek eredménye, hogy a CfaN megalakulása óta több mint 78 millió embert láttunk Krisztushoz térni. De jóllehet csodálatos visszatekinteni erre, a tekintetünk nem a múltba réved, hanem előre a jövőbe! Sokkal inkább foglalkoztatnak minket azok a hatalmas tömegek, akik még ezután fognak az Isten Királyságába bekerülni. Erről, róluk szól a „Kétszeres Aratás Évtizede”.VISSZATEKINTÉS A 2018-AS ÉVRE

Összeállítottunk neked egy éves beszámolót a munkánkról. Utazz velünk Afrikán keresztül Budapestre és a világ számos más részére, és lásd meg a saját szemeddel, mit tett az Úr! Mindezt csak a ti támogatásotokkal tudtuk megvalósítani. 

Köszönet érte! 

Budapesti Tűz konferencia 2018

Nagyon hálásak vagyunk a Tűz18 konferencia igehirdetőinek - Daniel Kolendának, Todd White-nak, Eric Gilmournak, Ben Fitzgeraldnak, Russell K. Bensonnak, Jean-Luc Trachselnek és Peter Vandenbergnek - azért, hogy Istenre figyelve igen aktuális, időszerű üzeneteket osztottak meg a Szent Szellem erejével és kenetével a magyar eklézsiával. Sok kijelentést, az igehelyek mélyebb megértését és szabadulást nyertünk a hirdetett üzenetekből.

Valóban Istenből szóltak Istenről a Krisztusban.