A Kétszeres Aratás látása: Az elmúlt 30 évben együtt több mint 78 millió lelket értünk el, és az a célunk, hogy együtt további 75 millió lelket érjünk el a következő évtizedben!


DANIEL KOLENDA

Szeméttelepből szent föld

Ma képzeletben magammal szeretnélek vinni téged. Olyan helyre utazunk, amit a világ nemcsak elfelejtett, hanem el is utasított. El kell mondanom ennek a helynek a történetét, ami gyönyörűen bemutatja az evangélium megváltó erejét, és az Atya végtelenül nagy, végtelenül mély szeretetét felénk. 

A képre kattintva tovább olvashatod a történetet!
2019. szeptember 4-7. között Pensacolában rendezik a Gyújtsd meg újra tüzed! konferenciát, ahol Daniel Kolenda mellett jelen lesz John Arnott, Claudio Freidzon, Heidi Baker, Carlos Annacondia, John Kilpatrik, Rodney Howard-Brown, Todd White és sokan mások, akiket Magyarországon is ismerhettek.

A Szent Szellem ajándéka 

PÜNKÖSD NEM A MÚLT

Az ígéret, amit Jézus a tanítványoknak adott, ugyanaz az ígéret, amit ma mindnyájunknak ad. Pünkösd egy szünet nélküli, állandóan történő esemény.  

Személyes húsvéti üzenet Daniel Kolendától:

NE AZ ÉN AKARATOM LEGYEN MEG, HANEM A TIED!

Ahogy húsvétra készülünk, szeretném, ha gondolatban elkísérnél a Gecsemáné kertjébe. Közelítsük meg ezt a csodálatos helyet tisztelettel és áhítattal! 

LOMÉ, TOGO - 2019. március 29 - 31.

Nemrég fejeződött be evangélizációs kampányunk Togó fővárosában, Loméban. Nagyon különleges megtapasztalásaink voltak. A világnak azon részén vagyunk, ahonnan a vudu (woodoo) származik. Éppen ezért rengetegen gyakorolják a varázslást és az animizmust errefelé. 


CfaN PORTRÉK: PETER ÉS EVANGELINE VANDENBERG

Kérlek benneteket, hogy olvassátok el a vele készült interjúnkat, ismerjétek meg ezt a kedves házaspárt és Peter látását a szándék és látás kapcsolatáról. 

FŐUTAKON ÉS MELLÉKUTAKON

Már bizonyára tudatosult bennetek, hogy a szívünk a CfaN-nál egyetlen vággyal ég, ez pedig az, hogy lássuk a nagy missziós parancsot megvalósulni! Jézus azt mondta, menjünk, ezért mennünk kell, és ennek eredménye, hogy a CfaN megalakulása óta több mint 78 millió embert láttunk Krisztushoz térni. De jóllehet csodálatos visszatekinteni erre, a tekintetünk nem a múltba réved, hanem előre a jövőbe! Sokkal inkább foglalkoztatnak minket azok a hatalmas tömegek, akik még ezután fognak az Isten Királyságába bekerülni. Erről, róluk szól a „Kétszeres Aratás Évtizede”.


VISSZATEKINTÉS A 2018-AS ÉVRE

Összeállítottunk neked egy éves beszámolót a munkánkról. Utazz velünk Afrikán keresztül Budapestre és a világ számos más részére, és lásd meg a saját szemeddel, mit tett az Úr! Mindezt csak a ti támogatásotokkal tudtuk megvalósítani. 

Köszönet érte! 

Tűz konferencia 2018

Nagyon hálásak vagyunk a Tűz18 konferencia igehirdetőinek - Daniel Kolendának, Todd White-nak, Eric Gilmournak, Ben Fitzgeraldnak, Russell K. Bensonnak, Jean-Luc Trachselnek és Peter Vandenbergnek - azért, hogy Istenre figyelve igen aktuális, időszerű üzeneteket osztottak meg a Szent Szellem erejével és kenetével a magyar eklézsiával. Sok kijelentést, az igehelyek mélyebb megértését és szabadulást nyertünk a hirdetett üzenetekből.

Valóban Istenből szóltak Istenről a Krisztusban.