Awakening Austria - Bécs, Stadthalle

2019. június 13. és 16. között lesz az Awakening Austria rendezvény az osztrák fővárosban, Bécsben. Az előadók között ott lesz Daniel Kolenda, Heidi Baker, John Bevere, Todd White, Jeremy Riddle, az Awakening Music, és még sokan mások.

Daniel Kolenda, a Christ for all Nations vezetője 14-én, pénteken szolgál. Terveink szerint a Napi Gondolatok szerkesztősége a helyszínről számol be az eseményekről. 

A bécsi Awakening Austria szervezői a várhatóan nagy számban érkező magyar résztvevők számára tolmácsolást biztosítanak. A tolmácskészülékeket a bejáratnál elhelyezett standnál lehet bérelni. A készülék bérleti díja 25€, amiből 20€-t visszakapnak, ha a tolmácsgépet visszaadják (az 5€ fedezi a bérleti költséget). A gépeket a konferencia teljes idejére megtarthatják, nem kell minden nap újat bérelni, és bárhol ülhetnek a stadion teljes területén.
Regisztráció: https://www.awakeningeurope.com/awakening-austria

Tűz konferencia Budapest (7. rész)


Tűz konferencia, Budapest Aréna 2018

A Kétszeres Aratás látása: Az elmúlt 30 évben együtt több mint 78 millió lelket értünk el, és az a célunk, hogy együtt további 75 millió lelket érjünk el a következő évtizedben!

DANIEL KOLENDA

2019. szeptember 4-7. között Pensacolában rendezik a Gyújtsd meg újra tüzed! konferenciát, ahol Daniel Kolenda mellett jelen lesz John Arnott, Claudio Freidzon, Heidi Baker, Carlos Annacondia, John Kilpatrik, Rodney Howard-Brown, Todd White és sokan mások, akiket Magyarországon is ismerhettek.

A Szent Szellem ajándéka 

PÜNKÖSD NEM A MÚLT

Az ígéret, amit Jézus a tanítványoknak adott, ugyanaz az ígéret, amit ma mindnyájunknak ad. Pünkösd egy szünet nélküli, állandóan történő esemény.  


Személyes húsvéti üzenet Daniel Kolendától:

NE AZ ÉN AKARATOM LEGYEN MEG, HANEM A TIED!

Ahogy húsvétra készülünk, szeretném, ha gondolatban elkísérnél a Gecsemáné kertjébe. Közelítsük meg ezt a csodálatos helyet tisztelettel és áhítattal! 


LOMÉ, TOGO - 2019. március 29 - 31.

Nemrég fejeződött be evangélizációs kampányunk Togó fővárosában, Loméban. Nagyon különleges megtapasztalásaink voltak. A világnak azon részén vagyunk, ahonnan a vudu (woodoo) származik. Éppen ezért rengetegen gyakorolják a varázslást és az animizmust errefelé. 

CfaN PORTRÉK: PETER ÉS EVANGELINE VANDENBERG

Kérlek benneteket, hogy olvassátok el a vele készült interjúnkat, ismerjétek meg ezt a kedves házaspárt és Peter látását a szándék és látás kapcsolatáról. 


FŐUTAKON ÉS MELLÉKUTAKON

Már bizonyára tudatosult bennetek, hogy a szívünk a CfaN-nál egyetlen vággyal ég, ez pedig az, hogy lássuk a nagy missziós parancsot megvalósulni! Jézus azt mondta, menjünk, ezért mennünk kell, és ennek eredménye, hogy a CfaN megalakulása óta több mint 78 millió embert láttunk Krisztushoz térni. De jóllehet csodálatos visszatekinteni erre, a tekintetünk nem a múltba réved, hanem előre a jövőbe! Sokkal inkább foglalkoztatnak minket azok a hatalmas tömegek, akik még ezután fognak az Isten Királyságába bekerülni. Erről, róluk szól a „Kétszeres Aratás Évtizede”.

VISSZATEKINTÉS A 2018-AS ÉVRE

Összeállítottunk neked egy éves beszámolót a munkánkról. Utazz velünk Afrikán keresztül Budapestre és a világ számos más részére, és lásd meg a saját szemeddel, mit tett az Úr! Mindezt csak a ti támogatásotokkal tudtuk megvalósítani. 

Köszönet érte! 

Tűz konferencia 2018

Nagyon hálásak vagyunk a Tűz18 konferencia igehirdetőinek - Daniel Kolendának, Todd White-nak, Eric Gilmournak, Ben Fitzgeraldnak, Russell K. Bensonnak, Jean-Luc Trachselnek és Peter Vandenbergnek - azért, hogy Istenre figyelve igen aktuális, időszerű üzeneteket osztottak meg a Szent Szellem erejével és kenetével a magyar eklézsiával. Sok kijelentést, az igehelyek mélyebb megértését és szabadulást nyertünk a hirdetett üzenetekből.

Valóban Istenből szóltak Istenről a Krisztusban.

Ha szeretnéd támogatni

a Christ for all Nations

evangelizációs kampányait

Afrikában és világszerte,

az alábbi számlaszámon

ezt megteheted: