BELSŐ SZOBA

A 2018. augusztusi CfaN evangélizáció imahátterének oldala. 

Az imaháttér vezetője Rácz Lajos, újszászi református lelkész, a 168 órás imamozgalom vezetője és Prazsák László, az Imádság Háza imamozgalom vezetője. Rendszeresen tartunk nyilvános imaalkalmakat, amelyeket ezen az oldalon, illetve a Napi Gondolatok Reinhard Bonnkétól Facebook oldalon időben hirdetünk meg. A legutóbbi imaalkalmunkat április 7-én, délelőtt 10 órától tartottuk a pesterzsébeti KSZE imaházában. Hamarosan meghirdetjük a következő alkalmat. Ha szeretnél csatlakozni az imaháttér-csoporthoz, illetve szeretnéd, ha küldenénk imalevelet az E-mail címedre, kérünk, add meg az adataidat: 

* Ezen ürlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a CfaN a személyes adatait feldolgozza. Adatai védelmét komolyan vesszük, és azokat kizárólag az Ön által rendelt termékeink küldésére használjuk fel. Az Ön adatait a legújabb EU-s adatvédelmi rendelettel 2016/679 (GDPR) összhangban tároljuk. Hozzájárulását/feliratkozását bármikor törölheti.

2018. április 7-én tartottuk az imaalkalmunkat Pesterzsébeten, amelyen körülbelül kétszázötvenen voltak jelen különböző gyülekezetekből. Házigazdánk ezúttal a Krisztus Szeretete Egyház volt. Az alkalmon Rácz Lajos református lelkipásztor, a 168 órás imamozgalom vezetője szolgált Isten Igéjével és vezetett az imádságban. Kiemelt témája volt a...

December 16-án, szombaton imaalkalmat tartottunk Budapesten, az Élő Ige Gyülekezetben, ahova a jövő augusztusi CfaN evangélizációért való közbenjárásra hívtunk minden érdeklődőt. Több városból és számos gyülekezetből mintegy ötvenen voltunk jelen. Az alkalmat Rácz Lajos református lelkipásztor, a 168 órás imamozgalom vezetője vezette, és Bret...

2017 utolsó napján cseh testvéreink Prágában gyűltek össze, hogy Magyarország ébredéséért és az augusztusi CfaN evangelizációért imádkozzanak. Az összejövetelről Bret Sipek, a CfaN kampányigazgatója küldött videóüzenetet: 

Pillanatképek az imaösszejöveteleinkről: