Plovdiv, Bulgária

2016. április 15-16.

Most hétvégén Daniel Kolenda, Todd White és Peter van den Berg a bulgáriai Plovdivban szolgál, ahol már hónapok óta zajlanak az előkészületek, az imaösszejövetelek és az evangélizációk. Az óriásplakátok már kint vannak az utak mentén. Városszerte nagy a várakozás a hívők között. 

Vigyük az Úr elé az evangélistákat, hogy Isten Szellemének erejével és kenetével tudják hirdetni az evangélium üzenetét a bolgár embereknek!

A Napi Gondolatok szerkesztősége is elutazik Plovdivba, hogy részt vegyen a Tűz konferencián és az evangélizációs estéken, és - ha az Úr engedi - elsőkézből számolunk be az eseményekről. Tudunk más magyarokról is, akik tervezik a részvételt. Várjuk az ő beszámolóikat is! Maradjatok velünk, és imádkozzatok ezért az eseményért! Legyetek áldottak! Szakály Csaba, a Napi Gondolatok szerkesztője
p.s.: Imádkozzunk már azért is, hogy egyszer Magyarországra is eljöjjenek!


Szeretettel köszöntünk benneteket Plovdivból, Bulgáriából, ahol ma délután kezdődik a Christ for all Nations evangélizációs kampánya.

Daniel Kolenda, Todd White és Peter van den Berg napközben a Tűz konferencián szolgál több mint 4500 pásztor és gyülekezeti szolgáló felé , majd két este hirdetik az evangélium üzenetét a város vadonatúj sportcsarnokában.

A város tele van a rendezvény óriásplakátjaival, mindenkiben nagy várakozás van, és ezt természetesen az ellenség sem nézi ölbe tett kézzel: több plakátot megrongáltak helyi nacionalisták, és tiltakozó demonstrációt is terveznek a sportcsarnok elé. Kérünk benneteket, hogy imádkozzatok ezekért az alkalmakért, az evangélistákért, hogy erővel és hatalommal tudják hirdetni Isten üzenetét, és sokan átadják az életüket Jézus Krisztusnak!

Mi pedig innen a helyszínről szeretnénk nektek minél teljesebb és gazdagabb képes beszámolót küldeni arról, hogy az Apostolok Cselekedetei hogyan íródnak tovább itt Plovdivban!


Képgaléria az eseményről: