Soron következő One2One szemináriumok helyszínei és időpontjai:

Budapest, Gizella út 37. - június 30. 10 óra 
Eger, Cifrakapu u. 158.- július 1. 10 óra

  One2One szeminárium

felkészítés a bizonyságtételre

       Bret Sipek, a Christ for all Nations kampányigazgatója


MIRŐL SZÓL A ONE2ONE SZEMINÁRIUM?

2018. augusztus 24-26. között a Christ for all Nations nagyszabású evangelizációt és Tűz konferenciát rendez Budapesten. A rendezvényen az egyre nagyobb gyülekezeti és felekezeti összefogás és a várható médiabeli megjelenés miatt nagy társadalmi nyilvánosságra számítunk. Hisszük, hogy különleges lehetőség ez a magyar eklézsia számára, hogy együttesen felbuzduljunk az evangelizálásra, bizonyságtételre.

Az augusztusi rendezvényt megelőző hónapokban több olyan eseményt szervezünk, amelyek elősegítik a gyülekezetek, közösségek erre fogékony tagjainak bizonyságtevő, evangelizációs szolgálatát.

A One2One szemináriumok ebben nyújtanak hasznos és gyakorlatias segítséget.
Ezek a képzések elősegítik, hogy családi körben illetve közvetlen ismerősök, barátok, munkatársak, iskolai évfolyamtársak között is sikeresen, életszerűen tudjunk bizonyságot tenni Jézus Krisztusról és az Evangéliumról.

Amennyiben részt szeretnél venni egy ilyen szemináriumon, úgy az alábbi Facebook linken tudod követni az események időpontjait:

A szervezéséhez a következő általános feltételek kívánatosak:

  • Megfelelően felszerelt előadóterem (hangtechnika, videó és projektor)
  • Stabil, tapasztalt tolmács
  • Szállás biztosítása a vendégelőadóknak a szervező gyülekezet részéről
  • Étkezési lehetőség a konferencia területén vagy könnyen elérhető közelségben
  • Minimális csoport: 50 fő, ettől fölfelé el lehet térni
    (de akár 150-200 fő is részt vehet egyidejűen a képzésben)
  • Általában 4 x 1 óra (1 óra kb. 80 perces) az interaktív One2One szeminárium, de a lehetőségek az igényekhez rugalmasan alakíthatóak, pl: egy hétvégi napon, vagy 2 hétköznap estén is lebonyolíthatóak.

Isten áldását kívánva gyülekezetedre, szolgálatodra,

Testvéri szeretettel:

Perjesi István - CfaN Szervezőbizottság Elnöke

Dombó Zsolt, Jánosi Ferenc - szeminárium koordinátorok


Budapest, 2018.01.11.

Ha a One2One szemináriummal kapcsolatban bármilyen kérdésetek van, vagy szeretnétek egy szemináriumot megrendezni a gyülekezetetekben, ezt kérünk, jelezzétek felénk ennek az adatlapnak a kitöltésével, és mi felvesszük veletek a kapcsolatot!  

* Ezen ürlap kitöltésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a CfaN a személyes adatait feldolgozza. Adatai védelmét komolyan vesszük, és azokat kizárólag az Ön által rendelt termékeink küldésére használjuk fel. Az Ön adatait a legújabb EU-s adatvédelmi rendelettel 2016/679 (GDPR) összhangban tároljuk. Hozzájárulását/feliratkozását bármikor törölheti.