ÚJÉVI KÖSZÖNTŐ

Először is hadd kezdjem a legfontosabbal, amit csak kívánhatok ennek az új esztendőnek a kezdetén: szívből kívánom Isten túlcsorduló áldását az életed minden területére, az életkörülményeidre és a szeretteidre. Kívánom, hogy olyan év legyen ez a mostani, amelyben új ajtók nyílnak előtted, és amelyben minden korábbinál mélyebben és különlegesebben tapasztalod meg az Isten jóságát!

Van még egy vágy a szívemben, ami éppoly fontos számomra: teljes lényemmel azért imádkozom, hogy ez az új év az Úr aratásának egy újabb nagyszerű éve legyen! A CfaN szolgálata mindig is erről szólt, hogy úgy mondjam: ezért dobban a szívünk!

Ha visszatekintek a 2018-as évre - ami még csak néhány napja van mögöttünk -, hálás a szívem. Nagyszerű évünk volt! Nagyon sok embernek tudtuk hirdetni újra az evangéliumot Jézus nevében. Tanúi lehettünk annak, ahogy több százezer ember befogadta Jézust, mint személyes Urát és Megváltóját, és sok ezren meggyógyultak, megszabadultak és betöltekeztek Szent Szellemmel.

Hiszem, hogy az előttünk álló 2019-es év is a kegyelem ideje, és ezért szeretnénk "kihozni a legtöbbet minden lehetőségből", ahogy Pál fogalmaz az Efézus 5:16-ban. Nem lankadunk, hanem továbbra is teljes lendülettel haladunk előre, mert látni szeretnénk, ahogy az afrikai kontinenst - sőt az egész világot - még inkább eléri és megváltoztatja Jézus Krisztus evangéliuma!

Ha ismersz minket, tudhatod, hogy mindig nagyban gondolkozunk, nagy célokat tűzünk magunk elé és nem hátrálunk meg a legnagyobb kihívások elől sem. Se anyagi gátak, se sok munka nem állíthat meg minket! "Íme, most van a kegyelem ideje! Íme, most van az üdvösség napja!" (2 Korintus 6:2)

2019-ben számos kisebb alkalom, istentisztelet, rendezvény és konferencia mellett - itt külön is kiemelném a hamburgi Tűz19 konferenciát, amely egy igazi mérföldkő lesz, ezért ha teheted, vegyél részt rajta - több afrikai evangelizációs kampány szerepel a terveinkben:

* San Pédro Elefántcsontparton;

* Conakry Guineában;

* Pemba Mozambikban;

* Ado Ekiti Nigériában;

* Warri Nigériában.

De említhetném még a bécsi "Awakening Europe" rendezvényt, az új izraeli zarándokutunkat, az evangélistaképző iskolánkat, és a sort hosszan folytathatnám.

Ahogy látod, bőven van feladatunk 2019-ben! Megyünk előre az Úrtól kapott látás mentén és veled együtt örülünk az előttünk álló győzelmeknek az Isten országáért!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok boldog és áldott új évet!


Szeretettel