Mwanza, Tanzánia

2016. június 23-26.

Démonok megnyilvánultak - Mwanza, Tanzánia - 1. nap


Kedves Barátaim!

Nem sokkal ezelőtt ért véget itt a tanzániai Mwanzában az evangélizációs kampányunk nyitóestje. Bár a városban található legnagyobb szabadtéren tartjuk az összejövetelt, az már most látszik, hogy ez kicsi lesz, pedig ez még csak a kezdet! Vessetek egy pillantást a képekre! Sok ezer lélek nyert üdvösséget ma este, és nagyon sok csodálatos gyógyulás történt. Egy asszony például bizonyságot tett, hogy egy ökölnyi méretű daganat tűnt el a testéből. Egy két év óta béna férfi, akit úgy hoztak el az összejövetelre, felkelt és járt! Egy másik asszonynak a lebénult karja és lábai gyógyultak meg teljesen...és még hosszan sorolhatnánk a gyógyulásokat. De történt még valami érdekes: az egész alkalom ideje alatt démonok nyilvánultak meg emberekben - pontosabban attól kezdve, hogy elkezdtem prédikálni, egészen addig, amíg be nem fejeztem - a szokásosnál jóval nagyobb számban. Az egyik helyi püspököt ez látszólag nagyon zavarta, ezért Peter Vandenberg azt mondta neki: "A démonok mindig zajonganak, amikor kimennek az emberekből!" Ez, úgy tűnt, megnyugtatta a püspököt. Ma reggel Peter Vandenberg és én tanítottunk a tűz konferencián, amelyen sok pásztor és gyülekezetvezető részt vett. A tűz konferencia majd szombaton éri el a tetőpontját, amikor is a Szent Szellem kiáradásáért fogunk imádkozni. Köszönöm a kitartó imáitokat értünk. Holnap újra beszámolok a történésekről.

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista

Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és az egész CfaN csapat nevében

Mwanza, 2016. június 23.

Megtört átkok - Mwanza, Tanzánia - 2. nap

Kedves barátaim!


Egy újabb fantasztikus alkalom után vagyunk itt Mwanzában, Tanzániában. Ezúttal Jézus véréről prédikáltam, és sok ezren válaszoltak a megtérésre hívásra a végén. Elégettük az összegyűjtött amuletteket, bálványokat, varázsszereket, ahogy az ApCsel 19:19-ben is olvashatjuk. Átkokat törtünk meg, démonokat űztünk ki, és csodálatos gyógyulások történtek, többek között egy kisfiúé, aki már 10 éve képtelen volt a járásra (lásd a képet!).

A tűz konferencia holnap éri el a tetőpontját, amikor is imádkozni fogunk a pásztorokért és gyülekezetvezetőkért, hogy vegyék a Szent Szellemet. A holnap esti evangélizáción mindezt megismételjük. Kérlek, továbbra is imádkozzatok értünk, mert a java még csak ezután következik!

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista,

valamint Reinhard Bonnke, Peter Vandenberg és a teljes CfaN csapat

Mwanza, 2016.

Jézus! - Mwanza, Tanzánia - 4. nap

A tanzániai evangélizáció záróestjén sok csodának lehettünk tanúi, többek közt egy siketnéma lány gyógyulásának, aki a több tízezres tömeg füle hallatára mondta ki életében először a "Jézus" és a "Halleluja" szavakat! Isten alaposan megrázta Mwanza városát ezekben a napokban. Köszönöm, hogy imádkoztatok értünk!

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda