Reinhard Bonnke új könyve: 

Belobbanunk vagy tűzállók leszünk?

Az eredeti angol nyelvűvel szinte egyidőben jelent meg Reinhard Bonnke új könyve a magyar könyves piacon a Patmos Records gondozásában. A képre kattintva most kedvezményes áron, közvetlenül a kiadótól megvásárolható.

Szent Szellem. Belobbanunk vagy tűzállók leszünk? című könyvében Reinhard Bonnke evangélista felfedi szolgálata sikerének titkát, mely nem más, mint a Szent Szellem tüze. A szerző megalkuvás nélkül számba veszi a Szent Szellemmel kapcsolatos lényegbevágó igazságokat, amelyek szolgálatának alapját képezték az elmúlt több mint 50 év során. Az evangélizációs kampányok alatt, kritikus időkben született tanítások - a Szent Szellem "gyulladáspontjai" - olyan mély igazságokat ragadnak meg Isten Szellemével kapcsolatban, amelyek megkérdőjelezhetetlenek azon hívők és keresztény szolgálók számára, akik a Szent Szellem erejében és természetfeletti ajándékaival szeretnének élni és szolgálni.
Ebben a könyvben megismerhetjük Reinhard Bonnke hitét és a Szent Szellemről vallott nézeteit. A Szent Szellemben való keresztség ma is az egyetlen kulcs ahhoz, hogy az egész földkerekséget átjárhassa az evangélium tüze. A Szent Szellem Személyének, jelenlétének, erejének ismerete, a hozzá való viszonyulásunk és a benne való hitünk az, ami az egész világot képes átformálni.

Reinhard Bonnke: Szent tűzben égve

a Zúgó Szél Alapítvány kiadásában

A könyv lebilincselő olvasmány, tele olyan férfiak és nők mélyen megindító történeteivel, akik üdvösséget nyertek, megszabadultak, vagy szó szerint a biztos halálból menekültek meg. A mű megdöbbentő feljegyzéseket tartalmaz a megtérők számáról; csupán az elmúlt évtizedben 52 millió ember fogadta el Krisztust Reinhard Bonnke szolgálatán keresztül. Az írás érdekfeszítő módon vizsgálja a Szent Szellem bennünk lakozásának tanítását és bemutatja, hogyan alkalmazza azt Bonnke a gyakorlatban szent tűzben égő életével. 

A kiadvány igen dekoratív, négy színű, keményfedelű borítóval, ajándéknak is kiváló. A könyv ára 4700.- Ft, több példány megvásárlása esetén árengedmény lehetséges. 

A képre kattintva részletes információt kaphatsz a Zúgó Szél Alapítvány gondozásában megjelent könyvről, illetve, ha szeretnéd, közvetlenül a kiadótól meg is vásárolhatod.

Reinhard Bonnke: Még többet

12 igaz történet, melyek arra ösztönöznek, hogy hatalmas dolgokat vigyél véghez Istenért

Álmaink, akárcsak a gyermeki ártatlanság, természetüknél fogva nagyon mulandóak - csodálatos szemlélni őket, de könnyen összetörnek. Isten azonban hatalmasabb, mint egy álom, erősebb, mint bármely félelem, és felette áll minden elvárásnak.
A Még többet drámai, hit építő, igaz történetek gyűjteménye, melynek szereplői hétköznapi emberek a világ minden tájáról. Hozzád hasonló emberek, akikkel - összetört álmaik, kudarcaik és gyengeségeik ellenére - Isten rendkívüli dolgokat cselekedett. Az Ő kegyelme ingyen van...

A képre kattintva részletes információt kaphatsz az Immanuel Kiadó gondozásában megjelent könyvről, illetve, ha szeretnéd, közvetlenül a kiadótól meg is vásárolhatod.

Reinhard Bonnke: A Szellem erejével

Kiadó: Hit Gyülekezete, 1995

Fordította: Surjányi Csaba

Daniel Kolenda magyarul megjelent könyvei:

A képre kattintva részletes információt kaphatsz az Immanuel Kiadó gondozásában megjelent könyvről, illetve, ha szeretnéd, közvetlenül a kiadótól meg is vásárolhatod.

A képre kattintva részletes információt kaphatsz az Immanuel Kiadó gondozásában megjelent könyvről, illetve, ha szeretnéd, közvetlenül a kiadótól meg is vásárolhatod.