Kassa, Szlovákia

2013. októbere

Daniel Kolenda beszámolója a kassai Tűz konferenciáról:

Ma egész nap a szlovákiai Kassán szolgáltunk a CfaN Tűz konferencián. Két kedves barátomat hívtam meg, hogy csatlakozzon hozzám: Todd White-ot és Mike Dow-ot. Mindkettőjük szolgálata nagyon áldott volt. 

Ma reggel a Szent Szellem kitöltetéséről szóló prédikációt követően a helyi vezetőkkel egy "tűzalagutat" formáltunk, és ezrekért imádkoztunk kézrátétellel. Bár kimerítő volt, de minden erőfeszítést megérdemlő. Sokan egészen drámai módon töltekeztek be Szent Szellemmel.

Ma estére a Steel Arena teljesen megtelt! Helyi vezetők elmondása szerint ez volt az utóbbi húsz év legnagyobb evangélizációs rendezvénye Szlovákiában! Felkértem Todd-ot és Mike-ot, hogy mondják el bizonyságtételüket arról, hogyan mentette meg őket az Úr Jézus, majd prédikáltam egy rövid evangéliumi üzenetet Jézus véréről. Amikor a végén megtérésre előre hívtam az embereket, alig hittünk a szemünknek: ezrek özönlöttek a sportcsarnok küzdőterére, egészen addig, míg már egy gombostűt sem lehetett leejteni! A színpad előtti rész, a folyosók, sőt a sportcsarnok hátsó része is teljesen MEGTELT olyanokkal, akik át akarták adni az életüket Jézusnak. Maga ez a látvány elég volt ahhoz, hogy könnyek csorduljanak a szememből.

Aztán megkértem Todd-ot, hogy imádkozzon a betegekért, és Jézus számos csodálatos gyógyulást vitt véghez. Egy fiatal fiú, aki 4 éve megsüketült, most meggyógyult! Egy másik fiatal srác, aki mankókkal jött az alkalomra, és combcsonttörés miatt a jobb lábában egy merevítő volt, miután imádkoztak érte, azonnal meggyógyult, minden fájdalma elmúlt, és a lába megerősödött! Mint a bibliai időkben: letette a mankókat, és járt! Teljesen magán kívül volt, alig hitte el, hogy mindez vele történt! Volt egy idősebb asszony is, akinek a keze volt lebénulva, és meggyógyult, és még hosszan lehetne sorolni a gyógyulásokat.


Mindnyájan ámulunk és örvendezünk azokon a dolgokon, amelyeket az Úr ma cselekedett. Azt hiszem, legfrappánsabban egy fiatal hölgy fogalmazta meg, amit átéltünk: "Ez megrázza a nemzetünket!" Dicsőség az Úrnak! Köszönjük, hogy imádkoztok a szolgálatunkért. A megtérő kártyák összeszámlálása után közzétesszük a megtértek számát.

Veletek együtt az Aratásban:
Daniel Kolenda evangélista és az egész CfaN csapat

2013. október 20.

Forrás: https://danielkolenda.com/2013/10/20/jesus-is-shaking-a-nation-kosice-slovakia/