Pensacola, Florida

2019. szeptember 4-7.

Gyújtsd meg újra tüzed!

Ébredési konferencia

A '90-es években egy komoly ébredési hullám söpört végig az egész világon, ami erőteljes és maradandó hatást gyakorolt emberek millióira. Talán ti is emlékeztek rá, esetleg magatok is átéltétek, vagy tudtatok róla mások bizonyságtételéből. És talán ti is velünk együtt azért imádkoztok és böjtöltök, hogy egy új ébredést éljünk meg, ami felizzítja a következő nemzedékeket is.

Szeretnék felajánlani nektek egy kivételes lehetőséget arra, hogy részt vehessetek a „Light the Fire Again” (Gyújtsd meg újra tüzed!) elnevezésű konferenciánkon, amire Pensacolában kerül sor 2019. szeptember 4-7. között. Bizonyára emlékeztek rá, hogy Pensacola volt az a város, ahol húsz évvel ezelőtt tömegek tértek meg és tapasztalták meg a Szent Szellem erejét. Daniel Kolenda, a CfaN vezetője, aki maga is a pensacolai bibliaiskolában tanult az 1990-es években, megkereste azokat a vezetőket, akik valamelyik korábbi vagy mai ébredés kulcsszereplői, azért hogy újra összegyűljenek és közösen imádkozzanak egy új ébredésért, ami az egész világra kihatással lesz.

Daniel Kolenda mellett a „Light the Fire Again” konferencián jelen lesz Reinhard Bonnke, John Arnott, Claudio Freidzon, Heidi Baker, Carlos Annacondia, John Kilpatrik, Rodney Howard-Brown, Todd White és sokan mások, akiket Magyarországon is ismerhettek. 

A konferenciára a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrálni a konferencia hivatalos weboldalán lehet: https://lightthefireagain.org/

Tervezzük egy közép-európai, benne egy magyar vezetőkből álló csoport kiutaztatását a konferenciára.

Amennyiben szeretnétek eljönni, és átélni a Szent Szellem friss tüzét, felajánljuk a segítségünket a repülőjegyek, a szállás lefoglalásában, és a helyszínen a tolmácsolás megszervezésében. 

A felkért utazási iroda árajánlata 520 380,- Ft / fő  (az ár függ az éppen aktuális repülőjegy árától, amennyiben ebben változás áll be, azt természetesen jelezzük). 

Az ár tartalmazza: 

- szállodaköltségeket, beleértve az adókat, turista díjat és takarítást 

- repülőjegy árát, beleértve a kézipoggyász és feladott poggyász árát 

- kapcsolattartó, tolmács 

- bérelt gépjármű.

Az utazás részletei:

Odaút: Szeptember 3. Budapest 6:30, Pensacola 17:11

Visszaút: Szeptember 8. Pensacola 17:55, Budapest 18:55 (Szeptember 9.) 

  • 3-4 ágyas villákban lesz a szállásunk 20 percnyire a konferencia helyszínétől.
  • A helyszínen bérelt járművel fogunk közlekedni a szállás és a konferencia helyszíne között.
  • Az utazás és a konferencia teljes ideje alatt biztosítjuk a magyar tolmácsolást.

Magyar állampolgároknak az Egyesült Államokba való beutazásához érvényes útlevéllel és ESTA engedéllyel kell rendelkezniük.

Isten újra mozdul!

Azt érzékelem, hogy újra nagy éhség van Isten iránt az emberi szívekben, és Isten erre válaszol. Hiszem, hogy meg fogjuk látni Isten mozdulását, a Szent Szellem erőteljes mozgását, ami megérinti sok-sok ember szívét, és én szeretnék ennek az ébredésnek a részese lenni!

Azt szeretném kérni tőletek, hogy osszátok meg vezetőtársaitokkal, a helyi gyülekezetek vezetőivel ezt a lehetőséget. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket, és szeretnétek részt venni ezen a csoportos utazáson a floridai Pensacolába, kérlek benneteket, hogy keressétek magyarországi képviselőnket, Szakály Csabát telefonon a +36 20 250 2118-as számon, vagy E-mailben a cszakaly@cfan.org címen, aki örömmel áll rendelkezésetekre, ha bármilyen kérdésetek van!

Az egész világról várjuk a keresztényeket, hogy részt vegyenek ezen a kivételes eseményen, és olyan módon találkozzanak Istennel, mint soha korábban. Meggyőződésem, hogy Isten tüzére van szükségünk a mindennapokban a szolgálatunk teljes betöltéséhez!

Szeretettel üdvözöllek benneteket az Úr Jézusban:

Bret Sipek, 

a CfaN nemzetközi kampányigazgatója