Pensacola, Florida

2019. szeptember 4-7.

Gyújtsd meg újra tüzed!

Ébredési konferencia

A '90-es években egy komoly ébredési hullám söpört végig az egész világon, ami erőteljes és maradandó hatást gyakorolt emberek millióira. Talán ti is emlékeztek rá, esetleg magatok is átéltétek, vagy tudtatok róla mások bizonyságtételéből. És talán ti is velünk együtt azért imádkoztok és böjtöltök, hogy egy új ébredést éljünk meg, ami felizzítja a következő nemzedékeket is.

Szeretnék felajánlani nektek egy kivételes lehetőséget arra, hogy részt vehessetek a „Light the Fire Again” (Gyújtsd meg újra tüzed!) elnevezésű konferenciánkon, amire Pensacolában kerül sor 2019. szeptember 4-7. között. Bizonyára emlékeztek rá, hogy Pensacola volt az a város, ahol húsz évvel ezelőtt tömegek tértek meg és tapasztalták meg a Szent Szellem erejét. Daniel Kolenda, a CfaN vezetője, aki maga is a pensacolai bibliaiskolában tanult az 1990-es években, megkereste azokat a vezetőket, akik valamelyik korábbi vagy mai ébredés kulcsszereplői, azért hogy újra összegyűljenek és közösen imádkozzanak egy új ébredésért, ami az egész világra kihatással lesz.

Daniel Kolenda mellett a „Light the Fire Again” konferencián jelen lesz John Arnott, Claudio Freidzon, Heidi Baker, Carlos Annacondia, John Kilpatrik, Rodney Howard-Brown, Todd White és sokan mások, akiket Magyarországon is ismerhettek.

Tervezzük egy közép-európai, benne egy magyar vezetőkből álló csoport kiutaztatását a konferenciára.

Amennyiben szeretnétek eljönni, és átélni a Szent Szellem friss tüzét, felajánljuk a segítségünket a repülőjegyek, a szállás lefoglalásában, és a helyszínen a tolmácsolás megszervezésében. 

A felkért utazási iroda árajánlata 520 380,- Ft / fő  (az ár függ az éppen aktuális repülőjegy árától, amennyiben ebben változás áll be, azt természetesen jelezzük) 

Az ár tartalmazza: 

- szállodaköltségeket, beleértve az adókat, turista díjat és takarítást 

- repülőjegy árát, beleértve a kézipoggyász és feladott poggyász árát 

- kapcsolattartó, tolmács 

- bérelt gépjármű.

Az utazás részletei:

Odaút:

2019. 09. 03.: utazás Budapestről 14:00-kor, érkezés Amszterdamba 16:10-kor (KLM) 

2019. 09. 03.: utazás Amszterdamból 17:00-kor, érkezés Atlantába 20:25-kor (KLM) 

2019. 09. 03.: utazás Azlantából 22:45-kor, érkezés Pensacolába 23:00 (Delta Air Lines) 

Visszaút:

2019. 09. 08.: utazás Pensacolából 11:21-kor, érkezés Atlantába 13:35-kor (Delta Air Lines) 

2019. 09. 08. utazás Atlantából 16:35-kor, érkezés Párizsba 2019. 09. 09-én 7:05-kor (Air France) 

2019. 09. 09. utazás Párizsból 9:15-kor, érkezés Budapestre 11:25-kor (Air France).

  • 3-4 ágyas szobákban lesz a szállásunk 20 percnyire a konferencia helyszínétől.
  • A helyszínen bérelt járművel fogunk közlekedni a szállás és a konferencia helyszíne között.
  • A teljes konferencián biztosítjuk a magyar tolmácsolást.

Isten újra mozdul!

Azt érzékelem, hogy újra nagy éhség van Isten iránt az emberi szívekben, és Isten erre válaszol. Hiszem, hogy meg fogjuk látni Isten mozdulását, a Szent Szellem erőteljes mozgását, ami megérinti sok-sok ember szívét, és én szeretnék ennek az ébredésnek a részese lenni!

Azt szeretném kérni tőletek, hogy osszátok meg vezetőtársaitokkal, a helyi gyülekezetek vezetőivel ezt a lehetőséget. Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket, és szeretnétek részt venni ezen a csoportos utazáson a floridai Pensacolába, kérlek benneteket, hogy keressétek magyarországi képviselőnket, Szakály Csabát telefonon a +36 20 250 2118-as számon, vagy E-mailben a cszakaly@cfan.org címen, aki örömmel áll rendelkezésetekre, ha bármilyen kérdésetek van!

Az egész világról várjuk a keresztényeket, hogy részt vegyenek ezen a kivételes eseményen, és olyan módon találkozzanak Istennel, mint soha korábban. Meggyőződésem, hogy Isten tüzére van szükségünk a mindennapokban a szolgálatunk teljes betöltéséhez!

Szeretettel üdvözöllek benneteket az Úr Jézusban:

Bret Sipek, 

a CfaN nemzetközi kampányigazgatója