Lomé, Togo

2019. március 28-31.


Togo Nyugat-Afrikában, a Ghánai-öbölben helyezkedik el, Ghánával, Beninnel és Burkina Fasoval határos. Az ország lakossága 7 600 000 ember. Hivatalos nyelve a francia. Fővárosa Lomé.

Március 28 - 31.

Kedves missziós partnereink!

Nemrég fejeződött be a Lomé-i evangélizáció harmadik napja. Nagyon erőteljes alkalmaink voltak. A világnak azon részén vagyunk, ahonnan a voodoo származik. Rengetegen gyakorolják a varázslást és az animizmust errefelé. Minden este tömegével nyilvánulnak meg démonok az emberekben, akiknek a szabadulásáért természetesen azonnal imádkozunk. Ma este, mint általában, mielőtt prédikáltam volna, begyújtottuk azokat az olajoshordókat, amikbe hét közben az emberek beleszórták a varázsláshoz használt tárgyaikat, amulettjeiket és kegytárgyaikat. De ma este valami olyan történt, amit soha azelőtt nem láttam még. Mire befejeztem a prédikálást, a színpad két oldalán levő hordók már újra színültig megteltek! Úgyhogy újra begyújtottak azokat. Kétszer egyetlen este!

Ma reggel a Tűz konferencia véget ért, miután Peter Vandenberg, John Darku és jómagam szolgáltunk a pásztorok felé. A reggeli és az esti összejövetelen is imádkoztunk a Szent Szellem kiáradásáért. Mindkét alkalom dicsőséges volt! Az evangélium hirdetését megtérésre hívással zártam, és tízezreket vezethettem a megtérők imájába. Utána felkértem Jared Hortont - az egyik evangélistánkat, aki a rendezvény előtt három héten át evangélizált a környező falvakban -, hogy imádkozzék a betegekért. Csodálatos bizonyságtételeket hallottunk emberek gyógyulásáról.

- Egy 8 hónapja csípőtől lefelé lebénult asszony nem tudott járni, csak úgy vonszolta magát a földön. A betegekért való imát követően teljesen meggyógyult, és elkezdett normálisan járni!
- Két éve egy férfi bal térde egy balesetben súlyosan megsérült. Az ima után minden fájdalom elmúlt a térdéből.
- Két asszony is súlyos démoni elnyomástól szenvedett, akik az ima alatt teljesen megszabadultak!

Ezek csak néhány példák abból a sok csodálatos gyógyulásból és csodából, amik történtek is Loméban. Kérlek benneteket, továbbra is imádkozzatok értünk, ahogy a kampány a végéhez közeledik. A legjobb még hátravan!

Március 28.
KÉTSZERES ARATÁS A NEHÉZSÉGEKÉRT - LOMÉ, TOGO - NYITÓEST 

Kedves missziós partnereink!

Ma este elkezdődött a 2019-es év első afrikai evangélizációs kampánya Togo fővárosában, Loméban. Talán néhányan még emlékeztek rá, hogy az eredeti időpont néhány héttel korábban lett volna, azonban a határátkelésnél adódott nehézségek miatt az utolsó pillanatban el kellett halasztanunk a rendezvényt. Ennek természetesen nem örültünk, de tudtuk, hogy az Úr mindent a javunkra fordít. Most azzal a szándékkal vagyunk itt, hogy a nehézségekért kétszeres aratást gyűjtünk be! Már a nyitóest fantasztikus volt! Sok ezren fogadták el Jézust mint személyes megváltójukat, és sokan meggyógyultak. A hétvége során igyekszem folyamatosan beszámolok nektek arról, amit Jézus cselekszik közöttünk. Kérlek, hogy imádkozzatok a Szent Szellem kiáradásárt Loméban!

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda
és a teljes CfaN szolgálócsapat