Gyakran ismételt kérdések

Ki szervezi a Tűz konferenciát?

A konferenciát a Christ for all Nations nemzetközi misszió szervezi, amelynek alapítója Reinhard Bonnke és jelenlegi igazgatója Daniel Kolenda. Már több mint másfél éve zajlanak az előkészületek. Magyarországon széles körű gyülekezeti egység jött létre a rendezvény támogatására. A támogató gyülekezetek, egyházak és mozgalmak listája a CfaN hivatalos magyar honlapján megtalálható: https://hu.cfan.org/hu/contact/      

Kik fognak szolgálni?

Daniel Kolenda, Bonnke utódja lesz a konferencia fő előadója. Az ő személyes meghívására jön Budapestre Todd White, Eric Gilmour, Ben Fitzgerald, Peter Vandenberg, Jean-Luc Trachsel és Russell K. Benson. Róluk bővebben a honlapunkon olvashattok: https://hu.cfan.org/hu/ 

A szervezők a szolgálók tekintetében a változtatás jogát fenntartják!

Miért kell jegyet venni a konferenciára?

Mint említettük, a konferenciát a Christ for all Nations szervezi, ezért ők az egész világon megszokott módszerüket követik, körültekintően és messzemenően figyelembe véve a magyar sajátosságokat. (Még Afrikában is van a Tűz konferenciáknak egy minimális díja. Az evangelizációk ott is, itt is ingyenesek.) A konferencia jegyára a három napra összesen 4950,- Ft, vagyis körülbelül 16 Euro, ami csak egy része a költségeknek. Úgy gondoljuk, hogy ez méltányos ár egy háromnapos rendezvényért az ország legdrágábban bérelt sportcsarnokában.

Mennyibe kerül a jegy?

A kedvezményes jegy ára 4950,- Ft. Ez a háromnapos konferencia teljes idejére érvényes. A kedvezményes árat június 10-ig tudjuk fenntartani, utána valamennyivel többe fog kerülni. Csoportos jegyek is kaphatók:

  • 10 fő esetén +1 jegy ingyenes 
  • 30-49 fő 4250,- Ft/fő
  • 50-199 fő 3950,- Ft/fő
  • 200 vagy több fő 3500,- Ft/fő

Lehetőség van a konferencia támogatására úgynevezett Támogatói jeggyel, ami 9950,- Ft-ba kerül, és a színpadhoz legközelebb eső szektorokba lehet helyet foglalni vele. 

Hogyan tudom megvásárolni a jegyemet?

Személyes jegyvásárláshoz látogassatok el az Aréna jegyirodájába, amely az Arénával szemben található. Online jegyvásárláshoz kattintsatok az alábbi jegyértékesítő linkre, ahol kiválaszthatjátok, hol szeretnétek ülni, majd az oldal végigvezet a kártyás vásárlás folyamatán. FONTOS! A jegyvásárlásnál ügyeljetek arra, hogy a színpadhoz legközelebb eső szektorokban a jegyárak NEM kedvezményesek. Az összes többi szektorba a jegy ára 4950,- Ft. Ezt ellenőrizzétek, mielőtt megvásároljátok a jegyeteket!

Ha azt tanítja Jézus, hogy "ingyen vettétek, ingyen adjátok", akkor miért kell belépőt szedni?

A konferenciák nem azonosak a gyülekezeti istentiszteletekkel, ahol a részvétel ingyenes. A belépő díjhoz kötött felekezetközi keresztény konferenciák rendezése az egész világon elfogadott. Az evangélium és a szolgálat is ingyenes, azonban ahhoz, hogy eljusson az emberekhez az evangélium, kibéreljünk ehhez egy csarnokot, aminek nem csupán a bérleti díját, hanem rezsi költségeit és kötelező szolgáltatásait is kifizethessük, az pénzbe kerül. Európában, csakúgy, mint a világ nagy részén általánosan elfogadott gyakorlat, hogy a bérelt helyszínen megrendezésre kerülő keresztény konferenciák bérleti díját a rendezvény belépő díjából fedezik.

A szombat és vasárnap esti evangelizációk ingyenesek. 

A konferenciára vásárolt hely érvényes az ingyenes evangelizációra is?

Nem. A konferencia és az evangelizáció két külön rendezvény. A konferenciára vásárolt jegyek kizárólag a konferencia idejére érvényesek, vagyis

  • Péntek 18:00;
  • Szombat 10:00-17:30;
  • Vasárnap 10:00-17:30 között

Ezek az időpontok tájékoztató jellegűek; a szervezők fenntartják az időpontok változtatásának jogát. 

A konferencia végén mindenkinek el kell hagynia a csarnokot, és csak az evangélizációra érkezőkkel együtt jönnek be újra a csarnokba. A belépéskor a kapuknál minden érkező kap egy ingyenes helyjegyet, ahova ülhet. Erre az Aréna biztonsági és tűzvédelmi előírásai miatt van szükség, hogy pontosan tudják, az adott pillanatban hányan vannak a csarnokban.

Tudok-e jegyet venni a helyszínen ?

Igen, a konferencia napjain lehetőség van a helyszínen is vásárolni jegyet a teljes konferenciára, illetve napijegyet is egy-egy napra, de már nem kedvezményesen. 

Aki csak az esti evangelizációra jön, annak ingyenes a belépés?

Igen, az evangelizációs esték teljesen ingyenesek, semmilyen előzetes regisztrációra nincsen szükség. Ezek az alkalmak szombaton és vasárnap este 7 órakor kezdődnek, és a belépéskor mindenki kap egy ingyenesen helyjegyet, ahol ülhet.