Adjatok, nektek is adatik

Az „adjatok, nektek is adatik” jézusi elv alapján minden legalább 10000,- Ft-os adomány esetén küldünk egy értékes ajándékot. 

Fontos: Ahhoz, hogy az ajándékot el tudjuk Önnek küldeni, kérjük, hogy az e-mail címét tüntesse fel a Megjegyzés rovatba a banki átutalás során!

Azért imádkozunk, hogy az idei évben minden eddigit meghaladó lélek-aratás szemtanúi legyünk! Hisszük, hogy minden egyes mag, amit ebben az évben a missziósföldbe vetünk, még a korábbiaknál is nagyobb áldást hoz és sokszorosan gyümölcsöt terem.

Örülnénk, ha partnerünk lenne Ön is, és ehhez szeretnénk is bátorítani egy különleges ajánlattal! Abban az esetben, ha legalább 10000,- Ft-tal támogatja a CfaN afrikai missziós munkáját, küldünk Önnek egy linket, amelyről ingyenesen letöltheti a budapesti Tűz konferencia teljes anyagát kiváló minőségben. Mi így háláljuk meg a partnerséget. Ahhoz, hogy ezt a letöltési linket el tudjuk Önnek küldeni, kérjük, hogy az e-mail címét tüntesse fel a Megjegyzés rovatba a banki átutalás során! 

Bankszámlaszámunk:

OTP 11714051-21452354

CHRIST FOR ALL NATIONS CAMPAIGN OFFICE


Köszönjük, hogy támogatja a szolgálatunkat!

Nagyra értékeljük a partnerségét!