Calabar, Nigéria

2018. február 15-18.

Calabar, Nigéria - Kétszeres! - Zárónap

Kedves Missziós Partnereink!

Pillanatokkal ezelőtt fejeztem be az utolsó prédikációmat itt Calabarban az evangélizációs kampányunk záróestjén. Minden nap szó szerint megkétszereződött a tömeg az előző napiakhoz képest. Ez szokatlan jelenség volt, és egy csodálatos jelzése annak, hogy Jézus milyen hatalmas dolgokat végzett el Calabarban ezen a héten!

Immár második evangélizációnkon használtuk az óriáskivetítőinket, így a távolabbra állók is pontosan követhetik, mi zajlik a színpadon! Közelivé hozzák számukra mindazt, ami a színpadon történik, mivel látják a prédikátor minden mozdulatát és arckifejezését, közelről látják a bizonyságtételek alatt a csodákat, a bizonyságtevők örömét, mosolyát és könnyeit! Szeretném újra megköszönni mindenkinek, aki anyagilag is hozzájárult ennek az eszköznek a beszerzésében! Köszönöm!

Ma este egy születésétől fogva néma 12 éves fiú életében először megszólalt! A hatalmas tömeg füle hallatára ismételte velem, hogy "JÉZUS, JÉZUS, JÉZUS!" Egy fiatal nő a mellében levő fájdalmas kinövéstől szabadult meg. Egy másik asszony a hasában levő fájdalmas fekélyből gyógyult meg három év után az ima alatt. Úgy sírt, mint egy kisgyermek, miközben hálát adott Istennek a csodáért, amit átélt! Sok más bizonyságtételt is hallottunk, sérvből, vérzésből, mindenféle fájdalomból és sok, sok más betegségből gyógyultak meg emberek.


Heteken belül újra visszatérünk Nigériába, és hisszük, hogy Isten egy újabb nagy aratást ad. Köszönjük, hogy továbbra is imádkoztok értünk, és lehetőségeitekhez mérten támogatjátok a szolgálatunkat.

Vállvetve küzdünk a lelkekért az aratásban!

Daniel Kolenda

és a teljes CfaN szolgálócsapat


Jézus él! - Calabar, Nigéria - 2. nap


Kedves Barátaim!

Ma este a tömeg közel megkétszereződött a tegnapihoz képest! Az alkalomnak úgy tűnik, eljutott a híre az emberekhez. Jézus él Calabarban!

A megtérésre hívásra több tízezren válaszoltak, és ezrek tették fel a kezüket, amikor megkérdeztem, ki nyert gyógyulást. Sok bizonyságot hallottunk csodálatos gyógyulásokról, például egy méhnyakrák következtében 10 éve vérfolyástól szenvedő asszony, egy fiatal lány, akinek fájdalmas fekélye volt , és egy másik, akinek a csipője kimozdult a helyéből és csak mankóval tudott járni, vagy egy fiatalember, akinek 17 éve gerincproblémái voltak, és sokan mások. Dicsőség az Úrnak!

Holnap véget ér a Tűz konferencia. Peter Vandenberg és én fogunk szolgálni és imádkozni a Szent Szellem kiáradásáért a szolgálók életében! Kérünk benneteket, hogy ne szűnjetek meg imádkozni értünk, mert nagyon szükségünk van az imáitokra!

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista


A "Kétszeres Aratás" kezdete - Calabar, Nigéria - Nyitóest

Újra itt vagyunk Nigériában! Ezzel a mostani evangélizációval egy új korszak indul el a CfaN szolgálatában, egy olyan új évtized, amely hitünk szerint felül fogja múlni mindazt, amit eddig láttunk! Hiszem, hogy elkezdődik a "kétszeres aratás évtizede", amely több mint 150 millió ember megtérését fogja eredményezni.
Ezen a héten Calabarban vagyunk - abban a városban, ahol legutóbb 2004-ben hirdette Reinhard Bonnke az evangéliumot. Mára felnőtt egy új generáció, akik ugyanúgy vágyják hallani Isten Igéjét. Ezt jelzi, hogy már a ma esti nyitóalkalmunkon is hatalmas tömeg gyűlt össze (nézzétek a képeket!). Az emberek éhesek és nyitottak, és sok ezren válaszoltak az evangéliumra.

A megtérő ima után sok csodáról tettek bizonyságot. Csak néhány ezek közül:

• Egy jobb fülére már több mint 15 éve siket fiatalember elmondta, hogy az ima alatt azt érezte, hogy valami elhagyja a fülét, és most tökéletesen hall! Miközben a színpadon ellenőriztem, hogy tényleg hall-e, annyira tele volt hálával Isten felé, hogy lerogyott a földre, és örömében csak zokogott, úgy köszönte meg Jézusnak ezt a nagy csodát az életében!

• Két idősebb hölgy, akik mindketten éveken keresztül alig tudták mozgatni a vállukat, most bizonyságot tettek a gyógyulásukról.

• Egy asszony elmondta, hogy zöld hályog volt a szemén. Éveken át járt kezelésekre az orvosokhoz, de nem gyógyult meg. Ma este Jézus teljesen meggyógyította a szemét!

• Egy másik fiatal nő fényképeket és egy orvosi látleletet mutatott arról, hogy a hasában súlyos gyulladás volt, ami állandó hasfájást okozott neki 10 éven át. Ma este Jézus őt is meggyógyította. 

Sok már csodálatos gyógyulás is történt, amikről most részletesen nem írok, de tályogok, kinövések tűntek el, sőt egy lebénult asszony is felkelt a tolószékéből ma este!

Köszönjük, hogy imádkoztok értünk és a calabari emberekért. A legjobb még csak ezután jön!
Az eseményekről naponta beszámolok, és csatolok fényképeket is. Felhívom a figyelmeteket arra is, hogy szombaton (február 17-én) ÉLŐ ADÁSBAN jelentkezünk Calabarból! Az adás kezdő időpontját hamarosan bejelentjük. 

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda